Autor: Odgovorno.ba | Foto: JP Autoceste FBiH

CCI o poslovanju Autocesta FBIH sa direktorom Elmedinom Voloderom: Naredne sedmice se uključuju i građani

by fer_urednik

Centri civilnih inicijativa (CCI) su održali sastanak sa direktorom javnog preduzeća Autoceste FBiH, Elmedinom Voloderom, na kojem su razgovarali o poslovanju javnih preduzeća u Bosni i Hercegovini i poslovanju preduzeća Autoceste FBiH.

Cilj sastanka je bila i priprema za nadolazeći Forum „Boljim nadzorom do efikasnijih javnih preduzeća: Autoceste FBiH“  koji će se održati 15.09.2022. (četvrtak) u Mostaru.

Planirano je da na Forumu uzmu učešće direktor Autocesta FBiH, Elmedin Voloder, Ministarstvo prometa i komunikacija, te ekonomski ekspert, koji će govoriti o tome koji su to najveći problemi sa kojima se suočava ovo javno preduzeće, šta se planira uraditi u narednom periodu kako bi se poboljšalo poslovanje ali i kvalitet usluga koje se pružaju građanima i građankama.

Građani i građanke će biti direktno uključeni u Forum i moći će svim učesnicima postaviti pitanja na koje će odgovore dobiti u toku trajanja Foruma. Predstavnici CCI-ja će pitanja građana prikupljati putem ulične akcije u Mostaru dan pred održavanje Foruma, ali i sve vrijeme putem maila odgovorno.ba@gmail.com i društvenih mreža CCI-ja.

Povezane vijesti